_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

OM OSS

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

2M2 - Ett unikt företag i mer än en aspekt

2M2 GROUP
2M2 Group har sitt huvudkontor i Båstad, Skåne. 
Företaget är specialiserat på handel och direktimport av produkter från Europa och Asien. Vi väljer att förhandla direkt på plats när vi gör affärer med företag från Vietnam, Malysia, Kina, Indien, Thailand samt alla länder i Europa. Många av våra produkter passar bra för stora volymer och hittas ofta i butiker med heminredning, designartiklar och i presentbutiker. Vi har mer än 50 års erfarenhet gällande att göra affärer i Europa och i Asien. Våra affärsrelationer är väl etablerade och bygger på personligt förtroende. För några av våra kontakter, till största del i Asien, är vi deras enda västerländska affärspartner.
Detta i kombination med att köpa in stora volymer gör att vi kan erbjuda kunder över hela världen unika produkter till låga priser.
 
 
 

Inspiration och produktutveckling
Trots att våra produkter huvudsakligen är anpassade till större kvantiteter, är vår ambition fortfarande att vara en inspirerande partner. I samarbete med skandinaviska designers utvecklar vi våra egna produkter. Vi är även öppna för samarbeten och gemensamma projekt. 2M2 är mer än bara ett handsföretag. Vi strävar alltid efter att vara vår kunds bästa partner genom att förverkliga våra egna ideer och tillsammans med andra genomföra nya projekt.
 

Organisationen
Vi är en liten men mycket effektiv organisation. Vår storlek är till en stor fördel i förhållande till våra konkurrenter. Vi agerar fort och tar snabba beslut med personlig kontakt i alla avseenden. Detta är vårt sätt att göra affärer på. Vårt showroom är alltid öppet för de som vill komma och inspireras. Vi välkommnar alla oberoende storlek på företag eller geografisk plats.