VÅRA VARUMÄRKEN

ESTWOOD

VÄLKOMMEN TILL EN VÄRLD I NATUR
ESTWOOD är ett nyutvecklat koncept av träartiklar som möter världsmarknadens krav gällande både kvalité, priser samt logistiklösningar.
Varorna produceras i norra Europa. Våra produkter är gjorda av 100% naturligt material och har alla nödvändiga certifikat för att möta marknadens krav.
Det nya konceptet omfattar paketering på halva europallar vilket passar in i de moderna lagerna och logistikcentren.
Vårt sortiment är baserat på ett knock-down koncept vilket är ett komplett kit som behövs för att montera en produkt. De gör det också enkelt för kunderna att bära samt att det tar lite plats och håller fraktkostnaderna nere. 

loading...

ESTWOOD MODERN

Vårt moderna sortiment av växthus är speciellt designade för att passa in på mindre balkonger eller uteplatser. Om du letar efter någonting unikt eller en känsla av ”mindre är mer/less is more” är dessa produkterna verkligen någonting för dig.

loading...

FENCE

2M2 Fence är ett välutvecklat system för glas-staket som passar bra in på din uteplats hemma eller till exempel på en uteservering på en restaurang. Det är enkelt att montera för alla. Vi säljer främst 6mm i klart, grått eller frostat härdat glas. Men vi kan även leverera säkerhetsglas 4+4 eller andra krav på begäran. Aluminiumstolparna finns i olika färger, till exempel grå, svart eller vitt på begäran.

loading...

FLIGO FLOORING

I slutet av 2016, köpte Fligo Flooring Inovation patentet och designen av Fligo för både trä och plastgolv.
Under 2017 har vi utvecklat nya designer, med samma klick-system som kan kombineras oberoende utseende då alla golv har samma dimensioner. Vårt mål är att designa och utveckla produkter som kompletterar varandra. 
Alla designer och klicksystemet har patent och är copyright.

loading...

2M2 TRENDS

Fårskinn av högsta kvalité, plockas noggrannt ut med ett varsamt öga. 

loading...

2M2 TRENDS

2M2 Trends kollektioner innehåller det absolut senaste trenderna som vi erbjuder våra kunder över hela världen.
loading...